hétfő, 02 December 2013 09:16

  Az új zeném: HnTech - Feat. Romy Harmony - Bombs

  Írta:
  Értékelés:
  (0 szavazat)

  Hol máshol reklámozzam, a saját zeném, hanem a saját oldalamon? :)
  Mert elkészült végre. Kicsit sokat szuttyogtam vele, tudom meghallgatás után joigos a kérdés, Azt Ezen Mit? :)))) Szerettem volna egy énekes zenét idén csinálni, és megtaláltam ezt az éneket, ami ingyen és bérmentve letölthető volt a soundcloudról. Sok acapellája van fent a lánynak, de ez elsőre megtetszett, és kiváncsi voltam, mit tudok belőle kihozni. Ez sikerült. Rádióba nem hallhatod, mert soha senki nem játszaná le. Majd egyszer azért vendégül látok mindenkit, a stadionba egy teltházas koncerten... :)))

  Majd elküldöm a tulajdonosnak is (Romy HArmony), hogy hallgassa meg, mert kérte, ha elkészül, akkor mindegyiket meghallgatja. Nem láttam, hogy bármelyikhez írt volna, hogy jó lett, így szerintem ehhez sem fog, de úgy vagyok vele, mint a Forma 1-es pilóták: azt hiszem, az enyém sokkal jobb mint a többi eddig elkészült remix.

  Meghallgathatjátok a youtubon, vagy a soundcloud-on.
  A youtubos verziónál, nem akartam még videóklippet is forgatni, így a szöveget raktam be klipnek, és a képernyőmet vettem, fel, ahol a zenérészeket kevergettem egymás után.

  soundcloud verzió: https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-feat-romy-harmony-bombs

  A soundcloud-ról le is tölthető a dolog, de ha nem szeretnél kattintgatni, akkor itt is meghallgathatod :)))

   

  Megjelent: 1157 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 13 June 2016 17:55
  A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
  © 2019 netisten.hu