Mi ez a név?

  Értékelés:
  (0 szavazat)

  Ez a név elég messzire nyúlik vissza. 2005 és 20010 között a webtárhely, és domain szolgáltatáshoz közel dolgoztam, és voltak esetek, amikor 1-1 domain név regisztrációját visszadobta a domain regisztrátor (ISZT), különböző kifogásokra hivatkozva, ami már akkor is hülyeség volt, és ma is tartja magát.

  Az ilyen elutasítások alkalmával, valakire haragudni kellett, de nem volt mögötte személy, azaz csak sejtettük ki az aki velünk kommunikál. Ekkor kezdtük el Janinak hívni, vagy domain mindenhatónak, és egyszer csak egy beszélgetés alkalmával jött a "megszólítás", hogy ki ez? A NETISTEN? :)

  Abban a pillanatban be szerettem volna regisztrálni a nevet, de már foglalt volt :), gondolván arra, milyen jól hangzik majd az email cím is pl.: jozsi@netisten, vagy zsuzsi@netisten.
  Nem volt mit tenni beszélgetni kellett a tulajdonossal, és mint kiderült, nem zárkózott el attól, hogy használhassam a nevet. Konkrét elképzelés nem volt, csak, hogy egy fényképet rakunk be az elutasításokat küldő emberről, és aláírjuk, hogy Ő A NETISTEN.

  Aztán, sokáig semmi nem történt a névvel, majd gondoltam egy nagyot, hogy csinálok belőle egy mindenes oldalt, egy blog féleséget, amit én töltök majd meg tartalommal, ha már ekkora facebook őrület van. Persze, nem szerettem volna olyan oldalt csinálni, ahol megjelennek a poénok, és azt linkelgetik az emberek, hanem tényleg olyan oldalt létrehozni, ami a hobbim, ami történik velem, ami nekem fontos, mert itt aztán írhatok bármit, soha senki nem fogja olvasni, mégis nyoma marad, mint egy naplóban.
  Ehhez tartom is magam, olyan értelemben, hogy nem fogok minden hülyeséget leírni, és azokat a gondolatokat sem, amit én totálisan másképp gondolok a dolgokról, (mert akkor minden nap írhatnék), hanem inkább tényleg arra használom, ami nekem fontos, vagy jó ha lejegyzem.

  Aztán, ha olvassák, olvassák, de szerintem már csak azért sem fogják olvasni, mert nem egy témáról szól az oldal, hanem 1 ember dolgait mutatja be, akár a hobbiján keresztül, így aki idetéved, az nem fog visszajönni, mert nagyon sok minden baromira nem fogja érdekelni. Bonsai-os oldalból is elindult kismillió, de mindegyik megállt. Én nem szeretnék vele megállni, és ha lesz olyan fa, vagy munka, amit érdemesnek találok, azt fel fogom tenni. Max szóljatok, hogy tegyek már fel valamit. :)))

  Látni, hogy folyamatosan növekszik a tartalmi elemeknél a látogatók száma, de azok szerintem a robotok, akik feltérképezik az oldalt. Másra nem tudok gondolni, mert nincs hozzászólás az oldalon, de nem aggódom, mert magamnak csinálom, magamra pedig csak nem haragszom :)

  Megjelent: 2100 alkalommal
  Tovább a kategóriában: A fejlődés... »
  © 2019 netisten.hu